logo

AK Parti Başkan Yardımcısı Olarak Serkan TEPE Atandı.

AK Parti Koyulhisar İlçe Başkanlığı tarafından boşta olan Medya Tanıtım Başkanlığına,İlçe Yönetim kurulu üyesi Serkan TEPE Medya Tanıtım Birim Başkanı olarak ataması yapıldı.

 

AK Parti kuruluşuyla Koyulhisar İlçe Başkanlığında çeşitli kademelerde, gençlik kollarında ana kademede görev aldı. Koyulhisar İmam Hatip Lisesi’nde okudu.Koyulhisar İlçe hastanesinde teknik personel olarak görev yapmaktadır. Evli 3 çocuk babasıdır. Koyulhisarın yakından tanıdığı ve sevdiği bir isim olan Serkan TEPE, AK Parti Koyulhisar İlçe Başkanlığı Medya ve Tanıtım Başkanlığını sürdürecek. Önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacağı öğrenildi.

Eski İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet ŞEN İstifasını Sosyal Medya hesabından paylaşmıştı. Beraberinde çok sayıda cevap bekleyen soru ve yorumlar yapıldı.AK Parti Koyulhisar teşkilatında değişiklik olacak mı? Koyulhisar İlçe teşkilatında bir değişim olup olmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Şu anda aldığımız bilgi değişim sadece İlçe Başkan Yardımcısı düzeyinde oldu. Değişim nedeni? Mehmet Şen’in Sosyal Medya hesaplarında yaptığı paylaşım gösterildi.

 

WWW.KOYULHİSAR.COM

Selim EFE

 

#

SENDE YORUM YAZ