logo

” En büyük sermayemiz bize duyulan güven ”

Koyulhisar.com sadece ilçe’de değil. Türkiye’de basın tarafından yakın takip edilen bir haber sitesi.

Yayınladığımız haberlerimiz,yazılarımız her gün titiz bir çalışmadan sonra yayınlanmakta.

Yayınladığımız  haberlerimiz, yazılarımız her gün titiz bir çalışmadan sonra yayınlanmakta. Bizimse 16 yıldır kendimizi sizinle birlikte yenilememiz sürüyor. Sadece ilçemizde ve bölgemizde hemşerilerimiz tarafından değil Türkiye’de Dünyanın önde gelen yayın kuruluşları tarafından da takip edilen bilinen bir haber sitesiyiz. İnternet medyasında sürekli izlenmekte ve okunmaktayız. Dün akşam nikah töreninde karşılaştığımız bir abimiz ” Forvet Gıda ” Hüseyin Uysal bey haberleri destekleyen  resimlerinde paylaşılması gerekliliğini söyledi. Haber sitemizi beğeni ile okuduğunu sürekli takip ettiğini  takdire şayan bulduğunu belirtti. Uysal akşam ayak üstü yayınladığımız bütün haberleri tek tek sıraladı. Anlık takip ettiği çok açıktı. Memleket için yaptığı önemli çalışmaları anlattı. Haberlerimizde çok fazla resim kullanma taraftarı değildik ancak tavsiyelerinden sonra değerlendirmeye aldık.

En büyük sermayemiz bize duyulan güven

Kurtlar Vadisi dizisinde ” Deli Hüsnü ” rolüyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Adnan Erdoğan bey ile birlikte. Geçtiğimiz kış Yıldız Sarayı bahçesinden güzel bir görüntü iyi bir gazeteci www.yazete.com Genel Yayın Yönetmeni Türkiye’de en çok ziyaret edilen ve tıklanan haber sitelerinin Genel Yayın Yönetmenleri Kimisini yakından tanıyorsunuz; Kimisi ise sürpriz isimler. www.samanyoluhaber.com

Genel Yayın Yönetmeni Engin Sağ Gazetecilikte başarılı bir abimiz.

www.Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni çok başarılı bir Gazeteci abimiz. Her konuda engin bilgilere sahip İbrahim Erdoğan bey.

www.on5yirmi5.com Genel Yayın Yönetmeni Engin Dinç. Engin ayrıca Lise’de üç yıl birlikte okuduğum sınıf arkadaşım. Çok önemli çalışmalara imza atmış araştırmacı bir gazeteci. Yüreği sevgi dolu insan.

#

SENDE YORUM YAZ