logo

Başbakan Erdoğan Hemşehrilerimiz olan Taksicileri Ziyaret Etti!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başkanı ve yardımcısı hemşehrimiz olan Çırağan Taksi Durağı’nı ziyaret ederek, taksicilerle görüştü.

Erdoğan hemşehrilerimizin açmış olduğu pankartlı daveti geri çevirmedi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Koyulhisarlı hemşehrilerimizin bulunduğu Çırağan Taksi Durağı’nı ziyaret ederek, taksicilerle görüştü. Erdoğan, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restore edilen Ortaköy’deki Büyük Mecidiye Camisi’nin açılışının ardından buradan ayrıldı. Dolmabahçe’deki Başbakanlık Ofisi’ne giderken Çırağan Taksi Durağı’nda “Sayın Başbakanımız, sizi çaya bekliyoruz” yazılı pankartı gören Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, taksi durağını ziyaret ederek, taksicilerle bir süre görüştü. Çırağan Taksi Durağı Başkanı İskenderşeyh köyünden İskender Yakar, Başbakan’ın kendilerini onurlandırdığını belirterek, Erdoğan’a teşekkür etti.  Durak çalışanları olarak pankart yaptık ve yola açtık. O da sağolsun gördüler, geleceklerini bildirdiler ve geldiler. Dostane bir şekilde nasıl olduğumuzu, şikayetlerimizin olup olmadığını sordu. Biz de durakla ilgili sıkıntımız vardı, onu bildirdik. Çay ikram ettik, çayımızı içti sağolsun” diye konuştu. Taksi şoförü ve durak başkan yardımcısı Kayaören köyünden Koç’un oğlu Burhan Aluç da  ” Başbakanımız durağımıza şeref verdi bizleri onurlandırdı. Biraz acil oldu, yoksa kılığımızı kıyafetimizi güzel bir şekilde giyer gelirdik ” dedi. 

Başbakan Erdoğan’ın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını ifade eden Burhan Aluç, Erdoğan’a durağın sorunlarını anlattıklarını bildirdi. Aluç, ” Bize her konuda yardımcı olacağını söyledi. Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’ı çağırdı, gereken talimatı verdi. Allah nasip ederse Başkanımız bize söz verdi. Durağımızı yapacak. Arkadaşlar olarak Başbakanımızı buraya açılışa bir daha bekleriz. Başbakanımız gerçekten halktan birisi, halkı da seven birisi ” diye konuştu.

Erdoğan’ın ziyaretiyle ilgili bilgi veren eski komşusu taksici Ömer Salih, “ Başbakanımızı çaya davet ettik. Durağımızla ilgili bilgi verdik. Kadir Bey’i çağırıp, bilgi verdi. Güzel bir seyyar durak yapacak, onun bilgisini verdi. Seçimlerle ilgili bir şey sormadık. Sağlığını sorduk. ’Sağlığım çok iyi dedi, teşekkür etti” dedi.

Görüntü Video için.

http://www.haberler.com/cay-davetini-geri-cevirmeyen-basbakan-6126537-haberi/

www.koyulhisar.com

 

#

SENDE YORUM YAZ