logo

Yedi Güzel Adam’a Selim EFE’den anlamlı ödül!

Yedi Güzel Adam’a Selim EFE’den anlamlı ödül!

TRT1’in ilgiyle izlenen dizilerinden Yedi Güzel Adam Sosyal Medya Takip, Analiz ve Yönetim Şirketi Sosyotay ve www.sariyergundem.com haber sitesinin katkılarıyla “ En İyi Sosyal Medya Etkileşimi Olan Dizi” ödülüne layık görüldü. Ödülü yapımcı Ömer Can ve dizinin oyuncularından Uğur Karabulut birlikte aldı. Ödülllerini Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç takdim etti.

fazli

 

Cuma akşamları 22.45’te TRT1’de ekrana gelen Kahramanmaraş’ta aynı lisede okuyan şairler Erdem Bayazıt, Cahit Zarifoğlu, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Akif İnan, Alaeddin Özdenören ile Rasim Özdenören’in hayatlarını sunan “ Yedi Güzel Adam” sosyotay isimli sosyal medya araştırma şirketi tarafından www.belhaber.com ve  www.sariyergundem.com katkılarıyla “ en iyi sosyal medya etkileşimi olan dizi ” ödülüne layık görüldü. Düzenlenen ödül törenine dizinin yapımcısı Ömer Can, oyunculardan Uğur Karabulut, Erdem Bayazıt’ ın oğulları Yusuf Bayazıt ve Ahmet Bayazıt’ ta katıldı.

Ödülü dizinin yapımcısı Ömer Can ile Uğur Karabulut birlikte aldı. Ayrıca programda ödüle laik görülen Kağıthane Belediye Başkanı Kılıç ise konuşmasında sosyal medyanın önemine vurgu yaptı. Sosyal medyanın avantajları kadar dezavantajlarının da olduğunu belirten Kılıç, “Sosyal medyanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve hem problemlerini hem de güzelliklerini yaşıyoruz. Her alanda etkili olmamız ve bulunmamız gerekiyor. Bu alanda emek veren arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu. Törende İHA’nın yanı sıra İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa, Haber7, Haber Tadında Programı, Marmara Belediyeler Birliği, Ülker, Arel Üniversitesi, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği, Yedi Güzel Adam Dizisi ve yenisafak.com’da ödüle layık görüldü. Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ödülünü dernek adına yönetim kurulu üyesi Selim Efe aldı.

#

SENDE YORUM YAZ