logo

Koyulhisarlı Yurdal EPSİLELİ’ye Partisinde Üst Düzey Görev!

Koyulhisarlı Yurdal EPSİLELİ’ye Partisinde Üst Düzey Görev!

Sivaslı İş İnsanı, Sivas’ta STK’larda  üst düzey görevlerde bulunan Yurdal Epsileli  Gelecek Partisinde önemli göreve getirildi. Sivas’ta yürüttüğü çalışmalarla Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Yurdal EPSİLELİ  Gelecek Partisinde resmen görevine başladı.

Genel Başkan Davutoğlu görevlendirme yazısından sonra EPSİLELİ’ye  tebrik mesajları yağdı. Sosyal medya hesaplarına yüzlerce yorum bırakıldı.

Yeni görevine dair  sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan EPSİLELİ  ” Bizi bu göreve layık gören Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum ” dedi.

Yurdal Epsileli Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcılığı Görevine atandı. Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Yurdal Epsileli yaptığı açıklamada;

” Ülke olarak milli birlik ve beraberliğimizin sekteye uğradığı, Toplumumuzun gerek ekonomik gerekse Sosyal sıkıntılarla boğuştuğu zor zamanlardan geçmekteyiz, her birimizin bu sürecin atlatılmasında ve daha müreffeh yarınları dizayn etmede çok önemli görev ve sorumlulukları mevcuttur. Şahsımın da aynı sorumluluk bilinciyle çıkmış olduğu bu kutlu yolda ; Halkımıza hizmet etmeyi hakka hizmetle eşdeğer görme motivasyonumuzla ve Genel Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bey efendinin tensipleriyle Gelecek Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcılığı Görevi tarafıma verilmiştir. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada inandığımız değerler öncülüğünde Ülkemiz, Milletimiz, Memleketimiz ve Geleceğimiz için tüm benliğimizle hizmete devam edeceğiz. Gayret bizden Takdir ve Tevfik Allahtandır. ”

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

 

Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ