logo

2014 yılının unutulmayan karesi.

2014 yerel  seçimler sonuçlarını haber sitemizden ilk biz açıklamıştık, dakika dakika buradan anlık verileri paylaştık. Bugüne kadar hiç bir okuyucumuzu verdiğimiz bilgilerle yanıltmadık, bizde  yanılmadık. İlçemizde iki dönem AK Partiden Belediye Başkanlığı yapan İlhan Eren Bey tekrar aday olmamıştı.

MHP’den Osman Epsileli, AK Parti’den Eyüp Ayın Belediye Başkanlığı için yarıştı. MHP Osman Epsileli ile Koyulhisar’da Belediye Başkanlığını kazandı. Seçimlerden sanırım iki yada üç hafta sonra ilçe ziyaretlerimizde bulunurken Osman Epsileli bey’i ziyaret ettiğimizde belediyeden ayrılırken çektiğimiz bu resim karesi hafızalardan çıkmadı. O gün haberimizi yayınladığımızda haberimiz binlerce okuyucumuza ulaşmış yüzlerce beğeni almıştı 2014 yılının en çok beğeni alan o resmini,

Eski Belediye Başkanımız İlhan Eren Bey’in ve yeni Belediye Başkanımız Osman Epsileli Bey’in örnek davranışını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyorum. 2014 yılının unutmadığı sevgiyi saygıyı hoşgörüyü en iyi anlatan o kare, saygının resmi.

 

1

 

Huzur dolu birlikteliğin temelinde sevgi, saygı, sadakat, sabır ve sorumluluk değerleri vardır. Memleketimizde bu değerlerin olmadığı bir yerde birliktelikten, birlikteliğin oluşturacağı güçten söz edemeyiz.

Haber ve Fotoğraf: Selim EFE   17 yıldır birlikteyiz…   

www.koyulhisar.com

 

#

SENDE YORUM YAZ