logo

Milletvekili Ekrem Erdem’den Başkan İsmail Erdem’e ziyaret!

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem’den Başkan İsmail Erdem’e ziyaret.

Sancaktepe’nin 9 bin metrekarelik büyük kültür merkezi projesi… Görenleri büyülüyor.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i makamında ziyaret etti. Sayın Vekilimizi Sancaktepe Belediyesi’nde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan İsmail Erdem, Sancaktepe ile ilgili konuları ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sohbet sonrasında geçtiğimiz  aylarda hizmete açılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi’ni gezdirdi.Sohbet havasında geçen ziyarette Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Genel Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem, Sancaktepe’nin İstanbul’un yeni ilçelerinden biri olmasına rağmen kısa sürede yapılan çalışmalar sonucu İstanbul’un her geçen gün gelişen vitrin ilçesi olduğunu dile getirdi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Kültür ve sanata verdiği önemi taçlandırdı. ” Kültür ve sanata verdiğimiz önemin bir gereği olarak önemli bir yatırımı bölgeye kazandırdık ”  Toplam 9 bin metrekarelik büyük bir alana kurulan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi, geçtiğimiz aylarda hizmete açıldı. Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden izler taşıyan kültür ve sanat merkezi  İstanbul kültür tarihi ve Sancaktepe için büyük bir kazanım oldu.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Külliyesi, dikdörtgen bir bina şeklinde inşa edildi ve içinde avlusu mevcut.  Merkezin içinde büyük bir kütüphane ve sahaflar çarşısı bulunmakta. Toplam 9 bin metrekare alanı kaplayacak şekilde iç bölümü bin 500 metrekare.Adeta görenleri büyülüyor.

www.koyulhisar.com

Selim EFE

 

 

 

#

SENDE YORUM YAZ