logo

Hemşehrimiz Hüseyin KARAKUM Gururumuz Oldu.

 

Vergi Denetim Kurulu Başkanı Hemşehrimiz Hüseyin KARAKUM.

 

 

Üst Düzey Bürokratlarımızdan Maliye Bakanlığı  Vergi Denetim Kurulu ( VDK ) Başkanımız Koyulhisarın yiğit evladı Hüseyin KARAKUM, DMO Satınalma Uzman Yrd. Yücel EFE Başkan KARAKUM’u makamında ziyaret etti. Hüseyin Karakum Sivas’ın, Koyulhisarımızın gururu. Rabbim çalışmalarında kolaylık hizmetlerinden razı olsun. Sizlerle ne kadar övünsek gurur duysak azdır.

Uzun yıllar Vergi Başmüfettişi olarak görev yaptı. Geldiği yeri unutmayan yiğit insan.

Herkesin Sevdiği, Takdir Edilen.Mutlu,Başarılı ve Huzur veren Bir İnsan.

Koyulhisar Aksekili. Kariyerine 1996 yılında Maliye Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Hüseyin Karakum 2002 yılından itibaren Ankara Defterdar Yardımcılığı, Gelir İdaresi Grup Başkanlığı, Sermaye Piyasası Kurulu Daire Başkanlığı, Başbakan Yardımcısı Danışmanlığı ve MASAK Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2010-2014 döneminde Brüksel’de Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliği Maliye Müşaviri ve NATO Müfettişi olarak görev yaptı.

2 Mayıs 2014 tarihinde atandığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı görevini halen yürütmekte olup aynı zamanda Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Mütevelli Heyet üyesidir.

1972 yılında Koyulhisar’da doğan Karakum, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 1995’de mezun oldu. 2005 yılında Illinois Üniversitesi’nde Muhasebe Yüksek Lisansını tamamladı. Halen Gazi Üniversitesi Maliye Bölümünde doktora çalışmalarına devam etmektedir.

Çok iyi düzeyde İngilizce ve orta düzeyde Fransızca bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. Yaptığı çalışmalarıyla ödüle doymuyor.

Hemşehrimizle gurur duyuyoruz.

www.koyulhisar.com

Selim EFE

19 Yıldır Birlikteyiz..

#

SENDE YORUM YAZ