logo

Düğün Dernek rekor kırdı! Filmin 2.si geliyor

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı ‘Düğün Dernek’, vizyondaki 12. haftasına girerken 6 milyon 600 bin 893 seyirciye ulaşarak, 52 haftada 6 milyon 572 bin 618

kişi tarafından izlenen ‘Fetih 1453’ün, “en çok izlenen yerli filmi” unvanını ele geçirdi. Vadi Federasyon Başkanı Sayın İsmail Karabiber ve diğer Sivas STK’ları filme tam destek verdi.

Türk sinemasına damgasını vuran Düğün Dernek gişeleri alt üst ederek en çok izlenen film oldu. Ahmet Kural filmin ikincisi için müjdeyi verdi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, sinemalarda gösterimi devam eden ‘Düğün Dernek’, 12. haftasına girerken 6 milyon 600 bin 893 izleyici sayısına ulaşarak, Türk sinemasının “en çok izlenen filmi” oldu. Yaklaşık 4 hafta daha vizyonda kalacak filmin izleyici sayısının 7 milyona ulaşması bekleniyor.

 

Düğün Dernek 2 gelecek!
Ünlü oyuncu Ahmet Kural Twitter hesabından Düğün Dernek filmi ile ilgili müjdeli haber verdi.  Türkiye’nin en çok izlenen 12. haftasında 6.600.893 izleyici sayısına ulaşan Düğün Dernek filminin başrol oyuncusu Ahmet Kural Twitter hesabından filmin ikinci serisinin geleceğini şimdiden müjdeledi. Ahmet Kural Twitter hesabından: Düğün Dernek’i liste başına taşıyan 6.600.000 seyirciye teşekkür ederim. İkincisi çok daha güzel olacak’ notunu düşerek. takipçilerini meraklandırdı..

Yapımcılığını BKM Film’in üstlendiği, Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı, Rasim Öztekin, Şinasi Yurtsever, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun’un rol aldığı Filmde, imece usülü bir Sivas düğününün hikayesi anlatılıyor.

www.koyulhisar.com
Emirhan Engür

#

SENDE YORUM YAZ